Propagace informačního systému Bakaláři - Dlouhý, Petr; Topolová, Ivana; Kubálková, Markéta, 1970-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2019)
Tato práce představuje informační systém Bakaláři, který provozuje firma Bakaláři software s.r.o. a zkoumá jeho marketingovou situaci pomocí analýzy marketingového mixu a analýzy marketingové komunikace. Následně zjišťuje nedostatky v marketingovém mixu a marketingové komunikaci. Dále navrhuje zlepšení informačního systému Bakaláři v podmínkách marketingového mixu a marketingové komunikace. Součástí práce jsou také návrhy na zlepšení od současných uživatelů informačního systému a návrh na expanzi firmy do zahraničí.
Vedoucí práce: Ivana Topolová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses