Multikulturní pracovní prostředí v ČR.\\ Návrh tréninkového programu. - Moravcová, Renata (2019)
Bakalářská práce se zabývá tématem komunikace v multikulturním pracovním prostředí, kde jsou zaměstnanci v každodenním kontaktu jak se svými kolegy, tak s klienty či obchodními partnery z jiných zemí.Cílem práce je vytvoření návrhu multikulturního tréninku pro řadové zaměstnance mezinárodní firmy působící v ČR, které jim pomůže zorientovat se v multikulturním prostředí a naučit se v něm lépe komunikovat.