Multikulturní pracovní prostředí v ČR.\\ Návrh tréninkového programu. - Moravcová, Renata; Matysová, Kamila; Khelerová, Vladimíra, 1961-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2019)
Bakalářská práce se zabývá tématem komunikace v multikulturním pracovním prostředí, kde jsou zaměstnanci v každodenním kontaktu jak se svými kolegy, tak s klienty či obchodními partnery z jiných zemí.Cílem práce je vytvoření návrhu multikulturního tréninku pro řadové zaměstnance mezinárodní firmy působící v ČR, které jim pomůže zorientovat se v multikulturním prostředí a naučit se v něm lépe komunikovat.
Vedoucí práce: Kamila Matysová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: manažer obchodu [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses