Komparace daňových systémů České republiky, Švédska a Chorvatska - Pícha, Vojtěch (2019)
Moje bakalářská práce se zabývá srovnáním daňových systémů ČR, Švédska a Chorvatska se zaměřením na zatížení fyzických osob. V první části práce jsou popsány systémy daní a sociálního pojištění. Ve druhé části jsou teoretické poznatky využity v modelovém výpočtu na fiktivní osobě pro účely srovnání daňového zatížení práce. Na konci za využití metody komparace tyto země z hlediska daňového zatížení porovnám a zhodnotím.