Komparace daňových systémů České republiky, Švédska a Chorvatska - Pícha, Vojtěch; Filipová, Vladimíra; Volfová, Jitka, 1982-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2019)
Moje bakalářská práce se zabývá srovnáním daňových systémů ČR, Švédska a Chorvatska se zaměřením na zatížení fyzických osob. V první části práce jsou popsány systémy daní a sociálního pojištění. Ve druhé části jsou teoretické poznatky využity v modelovém výpočtu na fiktivní osobě pro účely srovnání daňového zatížení práce. Na konci za využití metody komparace tyto země z hlediska daňového zatížení porovnám a zhodnotím.
Vedoucí práce: Vladimíra Filipová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses