CSR aktivity a spolupráce se školami společnosti Siemens, s.r.o. - Sejáková, Barbora; Matysová, Kamila; Duba, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2019)
Diplomová práce se zaměřuje na CSR aktivity a spolupráci se školami společnosti Siemens, s.r.o. Cílem práce je představit CSR aktivity skupiny Siemens v České republice, popsat CSR aktivity vybrané organizační jednotky se zaměřením na spolupráci s odbornými školami a na základě výsledků kvantitativního výzkumu dát dané jednotce doporučení pro vylepšení daných aktivit. Práce je rozdělena do šesti kapitol. První kapitola se věnuje charakteristice společenské odpovědnosti firem. V druhé kapitole je představena společnost Siemens AG a skupina Siemens v České republice. Třetí kapitola nastiňuje společensky odpovědné aktivity společnosti Siemens v ČR a obsahem čtvrté kapitoly je představení vybrané organizační jednotky společnosti Siemens a její spolupráce se školami. Pátá kapitola přináší vlastní výzkum a testování předem stanovených hypotéz. Poslední kapitola obsahuje zhodnocení výsledků výzkumu a vlastní doporučení pro vybranou organizační jednotku týkající se CSR aktivit zaměřených na spolupráci se středními školami.
Vedoucí práce: Kamila Matysová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses