Realizace internetového obchodu na míru - Mrázková, Tereza (2019)
Cílem této diplomové práce je nastínit celý proces realizace internetového obchodu při zvolení realizace řešení na míru. V této práci je poukázáno na to, že přípravná fáze a zadání pro internetový obchod je tou nejdůležitější částí pro jeho úspěšné fungování a jsou zde i konkrétní příklady, jak jednotlivé fáze nejlépe zpracovat. Práce se také zaměřuje na téma online marketingu, bez kterého nově spuštěný internetový obchod v dnešní době nemůže fungovat. V rámci online marketingu jsou zmíněny i metody a nástroje, pomocí kterých se tvoří povědomí o značce a díky kterým se přesvědčují zákazníci k nákupu zboží nebo služeb.