Realizace internetového obchodu na míru - Mrázková, Tereza; Přibil, Jiří, 1977-; Novák, Michal; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2019)
Cílem této diplomové práce je nastínit celý proces realizace internetového obchodu při zvolení realizace řešení na míru. V této práci je poukázáno na to, že přípravná fáze a zadání pro internetový obchod je tou nejdůležitější částí pro jeho úspěšné fungování a jsou zde i konkrétní příklady, jak jednotlivé fáze nejlépe zpracovat. Práce se také zaměřuje na téma online marketingu, bez kterého nově spuštěný internetový obchod v dnešní době nemůže fungovat. V rámci online marketingu jsou zmíněny i metody a nástroje, pomocí kterých se tvoří povědomí o značce a díky kterým se přesvědčují zákazníci k nákupu zboží nebo služeb.
Vedoucí práce: Jiří Přibil
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2019
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2019
Keywords: elektronický obchod; internetový marketing; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; electronic commerce; Internet marketing; master's theses