Využití cloudových služeb v podniku - Fialová, Jana (2019)
Práce se zabývá využíváním cloudových služeb v podnicích, se zaměřením na balík Office 365. V teoretické části práce je vysvětleno, jak cloudové služby fungují a jaké výhody a rizika jsou s nimi spojeny. Jsou zde také podrobněji představeny jednotlivé produkty a služby zahrnuté do Office 365, které jsou následně srovnány s nabídkou konkurenčního balíku G Suite. Praktická část práce je věnována vlastnímu kvantitativnímu výzkumu, jehož cílem bylo analyzovat používání Office 365 v zaměstnání.