Využití cloudových služeb v podniku - Fialová, Jana; Kubálek, Tomáš, 1963-; Kubálková, Markéta, 1970-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2019)
Práce se zabývá využíváním cloudových služeb v podnicích, se zaměřením na balík Office 365. V teoretické části práce je vysvětleno, jak cloudové služby fungují a jaké výhody a rizika jsou s nimi spojeny. Jsou zde také podrobněji představeny jednotlivé produkty a služby zahrnuté do Office 365, které jsou následně srovnány s nabídkou konkurenčního balíku G Suite. Praktická část práce je věnována vlastnímu kvantitativnímu výzkumu, jehož cílem bylo analyzovat používání Office 365 v zaměstnání.
Vedoucí práce: Tomáš Kubálek
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses