Marketingová strategie značky Lancôme se zaměřením na generaci Y - Menclová, Hana (2019)
Cílem této bakalářské práce je zhodnocení současné marketingové strategie tradiční značky Lancôme ve vztahu ke generaci Y a formulace návrhů a doporučení, kterými by mohla značka na novou generační skupinu mileniálů lépe zacílit. Práce se zabývá charakteristikami generace Y, luxusního marketingu včetně současných trendů, představením značky Lancôme a jejího působení na českém trhu. V závěru práce je vyhodnocení dotazníkového šetření a SWOT analýza, které byly nezbytným podkladem pro formulaci návrhů a doporučení značce Lancôme.