Marketingová strategie značky Lancôme se zaměřením na generaci Y - Menclová, Hana; Lhotáková, Markéta, 1971-; Králíčková, Lucie; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2019)
Cílem této bakalářské práce je zhodnocení současné marketingové strategie tradiční značky Lancôme ve vztahu ke generaci Y a formulace návrhů a doporučení, kterými by mohla značka na novou generační skupinu mileniálů lépe zacílit. Práce se zabývá charakteristikami generace Y, luxusního marketingu včetně současných trendů, představením značky Lancôme a jejího působení na českém trhu. V závěru práce je vyhodnocení dotazníkového šetření a SWOT analýza, které byly nezbytným podkladem pro formulaci návrhů a doporučení značce Lancôme.
Vedoucí práce: Markéta Lhotáková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses