Vnímání Corporate Social Responsibility příslušníky generace Y - rozdíl mezi ČR a Čínou - Moravcová, Nikola (2019)
Diplomová práce se zabývá spotřebitelským vnímáním Corporate Social Responsibility příslušníky generace Y u dvou kulturně odlišných zemí, kterými jsou Česká republika a Čínská lidová republika. Cílem práce je nalézt odpověď na otázku týkající se toho, jak se liší čeští versus čínští studenti ve vnímání společenské odpovědnosti podniku. Teoretická část se věnuje rešerši spojené se společenskou odpovědností firem, kulturním rozdílům a generaci Millennials. Praktická část se zabývá výzkumem v rámci, kterého byla vyhodnocena získaná data z obou zkoumaných zemí a bylo v něm zodpovězeno na výzkumné otázky, které byly stanoveny.