Zavedení systému RQMS do firmy - Chomová, Veronika (2019)
Cílem této práce je analyzovat proces zavádění změny, konkrétně zavedení softwarového systému RQMS pro elektronické vedení dokumentace. Reálná situace zavádění změny je porovnávána s modely Lewina a Kottera. Analýza procesu zavádění změny ve firmě je postavena na základě dotazníků u všech pracovníků využívajících aktivně systém RQMS, rozhovorů s generálním ředitelem organizace a vedoucím změnového procesu. Na základě těchto analýz postupu jsou doporučeny kroky k zefektivnění zavádění další změny v dané organizaci. Výsledky procesu zavádění změny se odrážejí ve správnosti využívání systému a ekonomické návratnosti.