Zavedení systému RQMS do firmy - Chomová, Veronika; Dvořák, Jiří; Tripes, Stanislav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2019)
Cílem této práce je analyzovat proces zavádění změny, konkrétně zavedení softwarového systému RQMS pro elektronické vedení dokumentace. Reálná situace zavádění změny je porovnávána s modely Lewina a Kottera. Analýza procesu zavádění změny ve firmě je postavena na základě dotazníků u všech pracovníků využívajících aktivně systém RQMS, rozhovorů s generálním ředitelem organizace a vedoucím změnového procesu. Na základě těchto analýz postupu jsou doporučeny kroky k zefektivnění zavádění další změny v dané organizaci. Výsledky procesu zavádění změny se odrážejí ve správnosti využívání systému a ekonomické návratnosti.
Vedoucí práce: Jiří Dvořák
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2019
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2019
Keywords: management změny; implementace softwaru; organizační změna; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; management of change; software implementation; organizational change; master's theses