Ekoturismus jako udržitelná forma cestovního ruchu se zaměřením na ekovesnice - Bryndová, Karolína; Kalábová, Markéta; Petrů, Zdenka, 1953-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2019)
Cílem práce je zhodnotit nabídku ekoturismu se zaměřením na ekovesnice. Konkrétně nabídku turistických regionů a cestovních kanceláří a agentur v České republice. V práci jsou popsány a vzájemně porovnány dvě ekovesnice, na základě čehož je zhodnocen potenciál ekovesnic stát se turistickým cílem ekoturismu. V dotazníkovém šetřením je identifikován profil ekoturisty a na základě toho je i odhadnut potenciál a budoucí vývoj.
Vedoucí práce: Markéta Kalábová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses