Marketingová stratégia spoločnosti HORNBACH BAUMARKT CS - Ježíková, Patrícia (2019)
Cieľom diplomovej práce je zhodnotenie marketingovej stratégie spoločnosti HORNBACH Baumarkt CS. Teoretická časť práce popisuje vysvetlenie základných marketingových pojmov, ktoré tvoria rámec pre vypracovanie praktickej časti. Praktická časť sa venuje predstaveniu spoločnosti, definovaniu situačnej analýzy a SWOT analýzy, obsahuje výskum vnímania zákazníkov a priblíženie najbližšej konkurencie. Práca rozoberá rozšírený marketingový mix spoločnosti. Pozornosť venuje všetkým 7P marketingového mixu s hlavným dôrazom na komunikačnú politiku.