Marketingová stratégia spoločnosti HORNBACH BAUMARKT CS - Ježíková, Patrícia; Filipová, Alena, 1965-; Zeman, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2019)
Cieľom diplomovej práce je zhodnotenie marketingovej stratégie spoločnosti HORNBACH Baumarkt CS. Teoretická časť práce popisuje vysvetlenie základných marketingových pojmov, ktoré tvoria rámec pre vypracovanie praktickej časti. Praktická časť sa venuje predstaveniu spoločnosti, definovaniu situačnej analýzy a SWOT analýzy, obsahuje výskum vnímania zákazníkov a priblíženie najbližšej konkurencie. Práca rozoberá rozšírený marketingový mix spoločnosti. Pozornosť venuje všetkým 7P marketingového mixu s hlavným dôrazom na komunikačnú politiku.
Vedoucí práce: Alena Filipová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses