Ukrajina na cestě do EU : proces europeizace - Holubka, Nadiia; Votoupalová, Markéta; Stehlíková, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2019)
Předkládaná bakalářská práce je koncipována jako jednopřípadová studie analyzující proces evropské integrace Ukrajiny. V teoretické části je vymezen pojem evropeizace a její mechanismus. V empirické části je popsán průběh evropské integrace Ukrajiny a jsou zkoumány důvody, které vedly k její zahájení. Pak se práce věnuje zjištění potenciálních pozitivních a negativních důsledků tohoto procesu a hodnocení existujicích problémů vstupu Ukrajiny do EU a do jaké míry mu brání.
Vedoucí práce: Markéta Votoupalová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní studia - diplomacie [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses