Využití WYSIWYG webového rozhraní systému Scriptura v bankovním prostředí - Lisý, David; Svatá, Vlasta, 1952-; Hrabáček, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2019)
Tato diplomová práce se zaobírá systémem Scriptura a jeho využitím v bankovním prostředí. V první části jsou vymezeny základní pojmy pro dané téma diplomové práce a popsán teoretický i technologický princip tohoto systému, včetně popsání bankovního prostředí a distribučních kanálů směrem ke klientovi. Praktická část popisuje a srovnává klasický způsob tvorby a editace dokumentových šablon systému Scriptura a alternativní způsob, využívající webové WISYWIG rozhraní. K porovnání obou analyzovaných přístupů byla aplikována metoda vícekriteriálního rozhodování a na základě této analýzy vybráno vhodnější řešení. Tato práce může posloužit kromě akademického účelu také jako dokument pro získání znalostí o systému Scriptura a pro podporu optimalizace procesů ve vztahu k tomuto systému a jeho okolí.
Vedoucí práce: Vlasta Svatá
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: kognitivní informatika [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses