Specifika projektového řízení v kulturním sektoru - Kropáčová, Zuzana; Kubálková, Markéta, 1970-; Kubálek, Tomáš, 1963-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2019)
Diplomová práce se zabývá využitím projektového řízení v kulturním sektoru. Cílem práce je definovat specifika projektového řízení v oblasti plánování a organizace akcí v kulturní sféře na základě výsledků kvalitativního a kvantitativního výzkumu vedeného mezi heterogenním spektrem organizátorů. Hlavním výstupem je praktický průvodce pro projektového manažera s navrženými vhodnými principy, postupy a nástroji projektového managementu přizpůsobenými pro danou oblast aplikované na konkrétním příkladu kulturní akce.
Vedoucí práce: Markéta Kubálková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses