CzechBot – chatbot pro obce - Nový, Marek; Gála, Libor, 1965-; Brázda, Radek; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2019)
Cílem této práce je zjednodušit komunikaci občana s obcí za pomocí chatbot řešení, které je použitelné na webu. Řešení používá službu Watson Assistant pro zpracování přirozeného jazyka, nodeJS backend a přístupný frontend postavený pomocí knihovny React. Výsledné řešení umožňuje snadné začlenění do stávajících webových stránek a zodpovědět základní otázky týkající se informací o obci a životních situacích. Řešení je navrženo tak, aby mohlo být minimálními úpravami přizpůsobeno individuálním potřebám jednotlivých obcí a měst.
Vedoucí práce: Libor Gála
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační systémy a technologie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses