Poměr zahraničního a domácího kapitálu v ČR a jeho dopady na tuzemskou ekonomiku - Papeš, Benjamin; Taušer, Josef; Zezula, Jakub; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2019)
Diplomová práce je zaměřena na průzkum vybraných aspektů přímých zahraničních investic v České republice se zaměřením na reinvestice a repatriace, historický i současný vývoj a vztah s blahobytem. Na základě statistických dat analyzuje toky přímých investic a jejich dopady na vybrané ukazatele české ekonomiky s cílem navrhnout doporučení pro další možný vývoj.
Vedoucí práce: Josef Taušer
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses