Společenská odpovědnost v pivovarnickém průmyslu - Hocková, Blanka (2019)
Diplomová práce se věnuje tématu společenské odpovědnosti firem (CSR) a jejím fungováním v konkrétní společnosti. V teoretické část je koncept společenské odpovědnosti a udržitelnosti představen. Na obě témata je nahlédnuto z několika pohledů. Poté se práce zabývá konkrétními specifiky CSR v odvětví pivovarnického průmyslu. Praktická část je pak věnována společnosti Plzeňský Prazdroj a.s., a jejímu přístupu k problematice společenské odpovědnosti a udržitelnosti. Tento specifický přístup je následně analyzován a v závěru práce zhodnocen podle vytyčených kritérií.