Společenská odpovědnost v pivovarnickém průmyslu - Hocková, Blanka; Zadražilová, Dana, 1958-; Zadražil, Václav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2019)
Diplomová práce se věnuje tématu společenské odpovědnosti firem (CSR) a jejím fungováním v konkrétní společnosti. V teoretické část je koncept společenské odpovědnosti a udržitelnosti představen. Na obě témata je nahlédnuto z několika pohledů. Poté se práce zabývá konkrétními specifiky CSR v odvětví pivovarnického průmyslu. Praktická část je pak věnována společnosti Plzeňský Prazdroj a.s., a jejímu přístupu k problematice společenské odpovědnosti a udržitelnosti. Tento specifický přístup je následně analyzován a v závěru práce zhodnocen podle vytyčených kritérií.
Vedoucí práce: Dana Zadražilová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses