Strategie firmy Roche s.r.o. na českém trhu - Fischerová, Anastázie (2019)
Tato bakalářská práce se zabývá strategií farmaceutické společnosti ROCHE s.r.o. na českém trhu. Práce se zabývá především logistickým procesem Diagnostické divize společnosti ROCHE. První kapitola představuje společnost, její organizační strukturu a firemní kulturu. Druhá kapitola je čistě teoretická. Třetí kapitola zkoumá logistický proces Diagnostické divize, jehož hlavními prvky jsou proces objednávání, přeprava, skladování, informační technologie a zákaznický servis. Poslední, čtvrtá kapitola se zabývá způsobem, jak firma Roche získává zákazníky a kde zákazníci najdou produktové portfolio. V poslední řadě uvádí a analyzuje konkurenci firmy ROCHE.