Strategie firmy Roche s.r.o. na českém trhu - Fischerová, Anastázie; Cimler, Petr, 1956-; Fuchs, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2019)
Tato bakalářská práce se zabývá strategií farmaceutické společnosti ROCHE s.r.o. na českém trhu. Práce se zabývá především logistickým procesem Diagnostické divize společnosti ROCHE. První kapitola představuje společnost, její organizační strukturu a firemní kulturu. Druhá kapitola je čistě teoretická. Třetí kapitola zkoumá logistický proces Diagnostické divize, jehož hlavními prvky jsou proces objednávání, přeprava, skladování, informační technologie a zákaznický servis. Poslední, čtvrtá kapitola se zabývá způsobem, jak firma Roche získává zákazníky a kde zákazníci najdou produktové portfolio. V poslední řadě uvádí a analyzuje konkurenci firmy ROCHE.
Vedoucí práce: Petr Cimler
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses