Marketingová komunikace značky MIXA - Kolářová, Tereza; Halík, Jaroslav, 1961-; Novotná, Michaela; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2019)
Diplomové práce se zabývá analýzou a zhodnocením současné marketingové komunikace značky Mixa na českém trhu. V teoretické části jsou vysvětleny základní pojmy z oblasti marketingové komunikace se zaměřením na jednotlivé části komunikačního mixu. Následuje představení společnosti L’Oréal a jejích čtyř divizí. Práce se v praktické části dále věnuje popisu trhu spotřební kosmetiky, přičemž se detailněji věnuje vývoji na trhu spotřební pleťové kosmetiky. V práci se také seznamujeme se značkou Mixa, jejím portfoliem, historií na českém trhu a analyzujeme její marketingovou komunikaci. Poslední část práce je určena dotazníkovému šetření a jeho vyhodnocení. Na základě provedené analýzy a výsledků dotazníku jsou navržena doporučení pro zlepšení budoucí komunikační strategie.
Vedoucí práce: Jaroslav Halík
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses