Vývoj cloudové aplikace pro reálný podnik - Veverka, Jaroslav (2019)
Bakalářská práce se zabývá návrhem a vývojem demo verze aplikace pro účely reálnéhopodniku. Práce si klade za cíl vyvinout aplikaci, která může sloužit jako podpora provykonávání činností v rámci konkrétních podnikových procesů souvisejících s oblastí CRMa velkoobchodního prodeje.Na základě znalosti podnikového prostředí, analýzy podnikových procesů, datovéhomodelování reality a znalosti technologie a prostředí Platformy Salesforce docházík realizaci programového řešení, které odpovídá požadavkům firmy. Požadavky vyplývajícíz procesní analýzy, jež byla provedena na základě rozhovorů se zaměstnancem firmy,představují jednak zadání pro implementaci, jednak podklad pro uživatelské akceptačnítestování.V rámci uživatelského akceptačního testování je programové řešení shledané za dostatečné,čímž dochází k naplnění cíle bakalářské práce.