Medicínský turismus - Jetýlková, Martina; Vaníček, Jiří, 1944-; Hilšerová, Monika; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2019)
Diplomová práce se zabývá medicínským turismem, jehož pozice se nejen na Českémtrhu v posledních letech stále více upevňuje. Práce si klade za cíl zanalyzovat postaveníČeské republiky na tomto trhu a zjistit jací návštěvníci do České republiky v rámcimedicínského turismu přijíždějí. V první části diplomové práce je vymezen pojemmedicínský turismus a stručně charakterizovaná pozice České republiky v tomto odvětvív ohledu na konkurenci států V4. Druhá část práce se zabývá analýzou dat a strukturounávštěvníků v České republice a účelem jejich příjezdu, kde srovnává státní a soukromékliniky.
Vedoucí práce: Jiří Vaníček
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses