Analýza chování spotřebitele v rámci programu Work and Travel v USA - Jedličková, Klára (2019)
Diplomová práce se zaměřuje na program Work and Travel ve Spojených státech Amerických, který je oblíbenou formou cestování studentů vysokých škol, univerzit a vyšších odborných škol. Jedním z cílů této práce je zanalyzovat chování studentů, kteří se programu účastní, a to pomocí dotazníkového šetření. Následně na základě vyhodnocení výsledků šetření sestavit profil typického účastníka programu. V rámci druhého cíle se práce zabývá analýzou nabídky vybraných agentur působících na českém trhu, které program Work and Travel v USA zprostředkovávají. Součástí druhého cíle je také doporučení vybraným agenturám ke zlepšení kvality jejich služeb za účelem některých změn, díky kterým by dosáhly většího podílu na trhu a zlepšily by péči o svoje klienty.