Analýza chování spotřebitele v rámci programu Work and Travel v USA - Jedličková, Klára; Vaníček, Jiří, 1944-; Němečková, Kateřina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2019)
Diplomová práce se zaměřuje na program Work and Travel ve Spojených státech Amerických, který je oblíbenou formou cestování studentů vysokých škol, univerzit a vyšších odborných škol. Jedním z cílů této práce je zanalyzovat chování studentů, kteří se programu účastní, a to pomocí dotazníkového šetření. Následně na základě vyhodnocení výsledků šetření sestavit profil typického účastníka programu. V rámci druhého cíle se práce zabývá analýzou nabídky vybraných agentur působících na českém trhu, které program Work and Travel v USA zprostředkovávají. Součástí druhého cíle je také doporučení vybraným agenturám ke zlepšení kvality jejich služeb za účelem některých změn, díky kterým by dosáhly většího podílu na trhu a zlepšily by péči o svoje klienty.
Vedoucí práce: Jiří Vaníček
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses