Zahraniční obchod a současné ekonomické problémy Srbska - Puač, Jelisaveta; Gullová, Soňa, 1954-; Drozen, František; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2019)
Zahraniční obchod patří v současnosti k rozhodujícím faktorům ovlivňujícím rozvoj ekonomiky daného státu a zapojení do něj je obzvláště významné pro státy v procesu tranzice jako je právě Srbsko. Hlavním cílem této práce bude analyzovat postavení Srbska v mezinárodním obchodě a najít a popsat slabé stránky srbské ekonomiky, které brání rozvoji zahraničně-obchodních vztahů a ekonomiky jako celku. Na základě daných zjištění následně uvést perspektivu budoucího vývoje.
Vedoucí práce: Soňa Gullová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses