Podnikatelské prostředí Bavorska a spolupráce s ČR - Hájková, Lucie (2019)
Hlavním tématem bakalářské práce je analýza současného podnikatelského prostředí Bavorska a jeho spolupráce s Českou republikou. První kapitola se čistě zabývá definicí podnikatelského prostředí a třemi metodami zkoumání. Ve druhé části práce je prostředí analyzováno pomocí PESTEL analýzy. Následně se práce zaměřuje na vývoj obchodních vztahů Bavorska a České republiky před a po velké hospodářské krizi. V poslední řadě práce cílí na bariéry rozvoje vzájemné spolupráce.