Podnikatelské prostředí Bavorska a spolupráce s ČR - Hájková, Lucie; Gullová, Soňa, 1954-; Zamykalová, Miroslava, 1949-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2019)
Hlavním tématem bakalářské práce je analýza současného podnikatelského prostředí Bavorska a jeho spolupráce s Českou republikou. První kapitola se čistě zabývá definicí podnikatelského prostředí a třemi metodami zkoumání. Ve druhé části práce je prostředí analyzováno pomocí PESTEL analýzy. Následně se práce zaměřuje na vývoj obchodních vztahů Bavorska a České republiky před a po velké hospodářské krizi. V poslední řadě práce cílí na bariéry rozvoje vzájemné spolupráce.
Vedoucí práce: Soňa Gullová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses