Marketingové využití sociálních sítí v neziskové organizaci - Pláničková, Veronika (2019)
Cílem této práce je vytvoření akce Blešího trhu v rámci neziskové organizace Zvedni zadek,která si klade za cíl obohacovat zdejší kulturní scénu netradičními akcemi, které boří zažitoupraxi (jedná se široké spektrum akcí, jaké jsou cestopisné přednášky, koncerty s netradičníhudbou, sportovní události nebo festivaly.V rámci marketingové strategie budu využívat 2 komunikační kanály na propagaci této akces dostatečným předstihem před začátkem akce a následně zhodnotím celkovou úspěšnostakce.V neposlední řadě se zaměřím i na to, co by se mohlo v rámci vytvoření několika dalšíchpodobných akcí změnit, na čem by bylo případně vhodné více zapracovat a zasáhnout tak vícelidí z okolí. Hlavní myšlenkou této práce skloubit zážitek s reálnou praxí a zorientování sev jednotlivých marketingových nástrojích.