Ocenění společnosti Alza.cz a.s. - Svider, Oto; Brabenec, Tomáš; Dvořák, Jaroslav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2019)
Tato diplomová práce se zabývá oceněním společnosti Alza.cz a. s. Práce je rozdělena do sedmi velkých kapitol. Prvotní kapitola analyzuje charakteristiku podniku a jeho odvětví. Následuje finanční analýza, strategická analýza, na kterou navazuje kapitola generátory hodnoty a finanční plán.V závěrečné kapitole je odhadnuta tržní hodnota společnosti Alza.cz a. s. a to pomocí metody DCF Entity a doplňkově také pomocí metody odvětvových multiplikátorů.
Vedoucí práce: Tomáš Brabenec
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance a oceňování podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses