Podnikatelský plán založení svatební agentury - Krabcová, Anna (2019)
Cílem práce je částečné vypracování podnikatelského plánu nové agentury, která se zabývá zprostředkováním svateb. Podnikatelský plán poslouží zakladateli k utřídění myšlenek před samotnou realizací záměru. Práce je rozdělena do tří částí. První část se zabývá teorií zakládání podniku, podnikatelským plánem a jeho strukturou. V druhé části jsou zanalyzované odpovědi na otázky v rámci dotazníkového šetření, které zkoumá zájem potenciálních klientů o služby, jejich preference a znalost konkurence. Třetí část se věnuje popisu podnikatelské příležitosti, charakteristice svatebního odvětví, rozboru konkurence, zkoumání trhu, vlastnímu podnikatelskému plánu se zaměřením na marketing a následné swot analýze.