Podnikatelský plán založení svatební agentury - Krabcová, Anna; Khelerová, Vladimíra, 1961-; Matysová, Kamila; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2019)
Cílem práce je částečné vypracování podnikatelského plánu nové agentury, která se zabývá zprostředkováním svateb. Podnikatelský plán poslouží zakladateli k utřídění myšlenek před samotnou realizací záměru. Práce je rozdělena do tří částí. První část se zabývá teorií zakládání podniku, podnikatelským plánem a jeho strukturou. V druhé části jsou zanalyzované odpovědi na otázky v rámci dotazníkového šetření, které zkoumá zájem potenciálních klientů o služby, jejich preference a znalost konkurence. Třetí část se věnuje popisu podnikatelské příležitosti, charakteristice svatebního odvětví, rozboru konkurence, zkoumání trhu, vlastnímu podnikatelskému plánu se zaměřením na marketing a následné swot analýze.
Vedoucí práce: Vladimíra Khelerová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses