Pokročilé přístupy k řízení kvality : Statistická regulace procesu - Jonák, Jakub; Marková, Agáta; Komárková, Lenka, 1976-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2019)
Autor bakalářské práce si klade za cíl zpracovat, v rozšířených souvislostech, rešerši na téma statistické regulace procesu tak, aby byl čtenář schopen pochopit princip statistické regulace procesu pouze čtením tohoto textu, bez nutnosti dohledání dalších souvisejících témat. Obsah bakalářské práce začíná souvisejícími pojmy, kde je vysvětlen procesní přístup, normální rozdělení a základní nástroje používané při řízení kvality. V navazující kapitole je vysvětlena samotná statistická regulace procesu, zejm. principy, na kterých je postavena, ukazatele, které jsou jí specifické a postup jejího zavedení. Praktická část této bakalářské práce uplatňuje informace uvedené v části teoretické, kdy uvedené postupy jsou použity na konkrétní, skutečný proces.
Vedoucí práce: Agáta Marková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2019
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2019
Keywords: statistická regulace procesů; management jakosti; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; statistical process control; quality control; bachelor's theses