Firemní dobrovolnictví vybrané organizace - Hančuľáková, Soňa (2019)
Hlavným cieľom mojem bakalárskej práce je objasniť problematiku firemného dobrovoľnícta. Prvá kapitola je venovaná teoretickému vysvetleniu pojmu spoločenská zodpovednosť. Je priblížená história, piliére a princípy. Druhá kapitola je zameraná na charakteristiku firemného dobrovoľníctva, jeho formy či motiváciu. Účelom praktickej časti je zistiť súčasnú situáciu firemného dobrovoľníctva v GSK z pohľadu zamestnancov. Táto časť vychádza z kvalitatívneho výskumu a formy pološtrukturovaných rozhovorov. Pevne verím, že výsledky mojej praktickej časti prinesú firme úžitok a možnosti na zlepšenie do budúcnosti.