Firemní dobrovolnictví vybrané organizace - Hančuľáková, Soňa; Nový, Jan, 1966-; Herdová, Dominika; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2019)
Hlavným cieľom mojem bakalárskej práce je objasniť problematiku firemného dobrovoľnícta. Prvá kapitola je venovaná teoretickému vysvetleniu pojmu spoločenská zodpovednosť. Je priblížená história, piliére a princípy. Druhá kapitola je zameraná na charakteristiku firemného dobrovoľníctva, jeho formy či motiváciu. Účelom praktickej časti je zistiť súčasnú situáciu firemného dobrovoľníctva v GSK z pohľadu zamestnancov. Táto časť vychádza z kvalitatívneho výskumu a formy pološtrukturovaných rozhovorov. Pevne verím, že výsledky mojej praktickej časti prinesú firme úžitok a možnosti na zlepšenie do budúcnosti.
Vedoucí práce: Jan Nový
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2019
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2019
Keywords: společenská odpovědnost firem; dobrovolnictví; dobrovolníci; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; corporate social responsibility; voluntarism; volunteers; bachelor's theses