Rozvoj elektromobility a její efektivita v praxi - Hejda, Jan; Syrovátka, Oldřich; Dvořák, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2019)
Tato bakalářská práce popisuje současný stav elektromobility, její historii a vývoj. Dále popisuje typy elektromobilů, nabídku nabíjecích stanic a analyzuje světový, evropský a český trh e-mobility. V praktické části jsou kriticky hodnoceny tři vybrané typy vozidel na vytyčené trase napříč Českou republikou. Výstupem práce je pak výběr nejlepšího osobního vozidla daného typu, a to v každé ze tří kategorií zvlášť. Kategoriemi jsou cena za cestu, dojezd na plnou nádrž a celkové množství vyloučených emisí.
Vedoucí práce: Oldřich Syrovátka
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2019
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2019
Keywords: elektromobily; ekonomická efektivnost; nabíjecí stanice; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; electromobiles; economic efficiency; charging stations; bachelor's theses