Implementácia systému ITS HR Hub za účelom automatizácie firemných procesov - Zeman, Michal; Potančok, Martin; Pour, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2019)
Táto diplomová práca sa zameriava na automatizáciu vnútropodnikových procesov. Autor predstavuje dôvody a prínosy automatizácie procesov v podnikoch s využitím interných zdrojov a softwarového vybavenia.Hlavným cieľom diplomovej práce je analýza, návrh a implementácia informačného systému ITS HR Hub v spoločnosti DHL IT Services pre oddelenie ľudských zdrojov. Návrh systému zahŕňa špecifikáciu informačného systému po jeho architektonickej, procesnej a technologickej stránke.Autor v úvode rozoberá rešerše informačných zdrojov, ktoré tvoria predpoklad a teoreticky základ práce a vymedzuje základne pojmy a oblasť automatizácie procesov. Ďalej je predstavená spoločnosť DHL IT Services a jej oddelenie HR, pre ktorú autor spracováva projekt automatizácie podnikových procesov. Projekt zahrňuje jeho definíciu na základe analýzy vybraných procesov oddelenia, analýzu a návrh webového portálu a odmeňovacích procesov spoločnosti, ktorú uzatvára implementáciou navrhnutého riešenia.Úspešnosť projektu a cieľov diplomovej práce autor demonštruje na prevedení implementácie riešenia oproti jeho návrhu a svoje tvrdenia podkladá kvantitatívnym a kvalitatívnym výskumom spolu s dátovou analýzou nad implementovaným riešením.
Vedoucí práce: Martin Potančok
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační systémy a technologie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses