Komparace péče o zaměstnance v hotelovém průmyslu - Lubinová, Nikola; Průša, Přemysl, 1980-; Zubíková, Adéla; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2019)
Cílem této bakalářské práce je komparovat pracovní podmínky společnosti Hilton Prague Old Town a Aquapalace Hotel Prague na základě provedené analýzy těchto společností. Teoretická část práce se nejprve zabývá obecným významem oblasti péče o zaměstnance a současně definuje základní pojmy v souvislosti s pracovně právními vztahy nebo vzdělávání či školení zaměstnanců. Dále systém agenturního zaměstnávání a styly manažerské práce. V praktické části je provedena analýza dvou již zmíněných hotelových společností, která je zakončena jejich komparací a výzkumem péče o zaměstnance v obou společnostech. Výzkum je proveden v rámci dotazníkového šetření a je doplněn o doporučení s ohledem na zvýšení kvality nejen péče o zaměstnance, ale i poskytovaných služeb daných společností.
Vedoucí práce: Přemysl Průša
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses