Nabídkové letáky supermarketů jako nástroj generování nadspotřeby - Havlasová, Eva (2019)
Tato práce se věnuje problematice nabídkových letáků jako nástroji generování nadspotřeby. Práce je rozdělena do teoretické a praktické části. Teoretická část se věnuje tématům konzumní společnosti a s tím spojeným tématem nadspotřeby. Dále teoretická část obsahuje téma podpory prodeje, kam spadají nabídkové letáky supermarketů. Na závěr se věnuje spotřebnímu chování. Praktická část obsahuje výzkumy, které byly v rámci této práce prováděny. V první řadě se jedná o obsahovou a kritickou diskurzivní analýzu akčních letáků. Za druhé byl proveden polostrukturovaný rozhovor za účelem diskuze výsledku předchozích analýz. Práce je zakončená závěrem shrnujícím výsledky této diplomové práce.