Sportovní diplomacie - prosazování zájmů Českého svazu tanečního sportu - Cihlářová, Anna (2019)
Práce se zabývá využitím tanečního sportu ve veřejné diplomacii a nástroji sportovní diplomacie, které využívá k prosazování cílů. Hlavním cílem je zjistit, je-li taneční sport vhodným nástrojem veřejné a sportovní diplomacie a jak lze prosazování cílů Českého svazu tanečního sportu využít také k prezentaci České republiky.