Sportovní diplomacie - prosazování zájmů Českého svazu tanečního sportu - Cihlářová, Anna; Votoupalová, Markéta; Lobastova, Svetlana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2019)
Práce se zabývá využitím tanečního sportu ve veřejné diplomacii a nástroji sportovní diplomacie, které využívá k prosazování cílů. Hlavním cílem je zjistit, je-li taneční sport vhodným nástrojem veřejné a sportovní diplomacie a jak lze prosazování cílů Českého svazu tanečního sportu využít také k prezentaci České republiky.
Vedoucí práce: Markéta Votoupalová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní studia - diplomacie [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses