Ochrana osobných údajov na internete - Alföldiová, Petra; Boháček, Martin, 1947-; Věžníková, Petra; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2019)
Ochrana osobných údajov sa dostala do povedomia širokej verejnosti hlavne medializáciou prijatia nariadenia GDPR. Pri výbere problematiky diplomovej práce som sa rozhodla skĺbiť dve veľmi aktuálne témy- GDPR a masívny prienik internetu do života každého človeka. Mojim cieľom bolo analyzovať špecifiká ochrany osobných údajov na internete v troch konkrétnych oblastiach- pri nakupovaní cez internet, pri využívaní sociálnych sietí a pri sťahovaní mobilných aplikácií. Každá zo spomínaných oblastí má určité špecifiká a účelom tejto diplomovej práce je zistiť, čo GDPR prinieslo do každej z nich.
Vedoucí práce: Martin Boháček
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podnikání a právo [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses