Marketingové využití Instagramu v neziskové organizaci - Peštová, Monika (2019)
Tato bakalářská práce se zabývá možnostmi, jak lze využít marketingový potenciál sociální sítě Instagram v neziskové organizaci. Hlavním cílem této práce je navržení marketingové strategie pro neziskovou organizaci Tamjdem o.p.s. a následné zvýšení povědomí o organizaci prostřednictvím této sítě. V této práci mohou jiné neziskové organizace, které nemají s Instagramem mnoho zkušeností, získat návod, jak využívat tuto opomíjenou sociální síť a také jak se skrze ni zviditelnit.